Jongejan & Partners
 
De Heij Adviesgroep

Vertrouwenscontactpersoon

Een vertrouwenscontactpersoon (VCP) biedt onze leden de mogelijkheid om in vertrouwen te praten over grensoverschrijdend gedrag. Bij de vertrouwenscontactpersoon kun je terecht voor een vertrouwelijk gesprek. Dat kan gaan over pesten, seksuele intimidatie, grensoverschrijdend gedrag, agressie of discriminatie. De vertrouwenscontactpersoon helpt daarnaast het bestuur om intimidatie bij onze vereniging te voorkomen.

Even voorstellen

Bij onze vereniging is Tineke Schilder de vertrouwenscontactpersoon. Zij stelt zij zich aan jullie voor.

Hallo Geel Zwart leden en ouders,

Het bestuur van Geel Zwart voetbal heeft mij, Tineke Schilder, gevraagd om vertrouwenscontactpersoon te worden. Deze functie vervul ik ook bij Geel Zwart handbal.

Ik woon als sinds 1973 samen met mijn man Laus aan de Keinsmerweg 58 in ’t Zand en later kwamen daar onze kinderen bij, die inmiddels de deur uit zijn en ervoor gezorgd hebben dat wij 5 kleinkinderen hebben. Onze dochter is er helaas niet meer.

Sporten vind ik belangrijk en het is mooi dat er in ons dorp zoveel verenigingen zijn waar we uit kunnen kiezen. Toen wij hier kwamen wonen was er nog geen sporthal, maar met een groep mensen hebben we ervoor gezorgd dat die in 1982 gebouwd kon worden.

Voor alle verenigingen een mooie aanwinst, hoewel de voetbal zich natuurlijk voor een groot gedeelte buiten op het veld afspeelt.

Zelf heb ik altijd getafeltennist, maar voetbal vind ik wel een hele leuke sport. Vroeger in Noord-Scharwoude natuurlijk fan van LSVV, maar nu zijn Geel Zwart, Vios Warmenhuizen en AZ favoriet.

Door mijn vroegere werk als informatrice bij de ANWB, wethouder van de voormalige gemeente Zijpe, bestuurswerk bij diverse verenigingen en stichtingen en mijn huidige werk als voetverzorgster en trouwambtenaar praat ik met en luister ik naar veel mensen. 

Vooral het luisteren en het vertrouwelijk omgaan met de informatie is erg belangrijk.

Dat zal ik ook doen als er een beroep op mij wordt gedaan als vertrouwenscontactpersoon bij Geel Zwart. Mijn contactgegevens zijn tinekeschilderbruin@gmail.com en 06 – 531 98 014

Met vriendelijke groet,

Tineke Schilder